Alliance Tire Group розширив асортимент радіальних шин Galaxy

30 жовтня 2020 28 0
Alliance Tire Group розширив асортимент радіальних шин Galaxy
traktorist.ua

Виробник Alliance Tire Group розширив асортимент радіальних шин змішаного призначення Galaxy модельного ряду Garden Pro п'ятьма новими типорозмірами. Про це повідомляє Traktorist.ua.

У новій лінійці шин представлені 23 розміри, включаючи нові 480/70R30, 380/70R20, 260/70R18, 480/70R28 та 340/85R28, для дисків від 12 до 30 розміру. Таким чином, Galaxy Garden Pro включає шини для передньої та задньої осей всього сегмента малих та середніх універсальних й вузькоколійних тракторів. Шляхом універсального малюнка та глибини протектора R3+ забезпечується значно краще зчеплення, ніж у шини R3, при цьому зводячи до мінімуму вплив на ґрунт та сільськогосподарські культури. Додаткову «делікатність» надають Garden Pro й відкриті закруглені плечові зони.

Хороше зчеплення, захист ґрунту та рослин, комфортна їзда, відмінне самоочищення й тривалий термін служби. Можливі варіанти її застосування виходять за рамки робіт на пасовищах, в садах або виноградниках: це універсальні шини, які також можна використовувати на поверхнях з твердим покриттям, наприклад на магістральних дорогах, щоб переміщатися між об'єктами, перевозити зібраний урожай або матеріали.

«Ціна шин Galaxy Garden Pro, які завоювали свою репутацію у споживачів, забезпечує їх низьку сукупну вартість придбання протягом усього терміну служби. Унікальний протектор цих шин робить їх по-справжньому універсальними: в більшості випадків вони можуть замінити шини R1, R3 або R4. Ми раді запропонувати краще у своєму класі комплексне рішення для обробки спеціальних культур, пасовищ і садівництва», — повідомив Анджело Норонья, президент Alliance Tire Group в країнах EMEA.

Виконано за допомогою Disqus