Väderstad отримав нагороду InterAGRO Innovation Award за інноваційну сівалку Tempo

31 жовтня 2020 55 0
Väderstad отримав нагороду InterAGRO Innovation Award за інноваційну сівалку Tempo

Компанія Vӓderstad отримала нагороду InterAGRO Innovation Award під час проведення виставки ІнтерАГРО 2020. Нагороду було присуджено за інноваційний продукт — просапну сівалку Tempo L24 CSF, в якій була реалізована довгоочікувана всіма аграріями світу опція централізованого завантаження насіння. Повідомляє Traktorist.ua

Віталій Філатов, генеральний директор Väderstad Україна, зауважив, що компанія отримує дедалі більше запитів від агрохолдингів й великих господарств щодо того, аби централізувати завантаження насіння. Це, по-перше, спрощує логістику завантаження, коли насіння не завантажується в кожну окрему банку (як у 90% виробників просапних сівалок), а центрально відвантажується біг-бегом у великий бункер, який потім автоматично розподіляє насіннєвий матеріал на кожний модуль. Саме цю систему реалізовано в машині Tempo L24 CSF.

«Ця нагорода дуже важлива для компанії Väderstad, але ще важливіша вона для України. Через цьогорічні невизначені обставини прем’єра цієї машини, яка мала відбутися в Парижі на виставці SІМА, після відстрочення французької виставки була перенесена в Київ. Ось такі склалися обставини і 24-рядну сівалку Тempo L24 CSF ми привезли в Україну на виставку ІнтерАгро 2020. Ця чудова машина, я впевнений, буде оцінена нашими клієнтами», — розповів Віталій Філатов. 

Читати за темою: У Києві відбулася світова прем’єра сівалки Väderstad Tempo

Він зазначив, що для компанії рік був незвичним, але успішним, оскільки протягом весняного періоду, доки Україна перебувала у «локдауні», техніка Väderstad працювала на полях.

«Ми не можемо ігнорувати те, що все ж таки сільське господарство годує Україну. У нашій компанії ніхто не захворів, ми дотримувалися всіх рекомендованих заходів. Але щодо продажів, то ми реалізували знову рекордний обсяг машин, піднявши їх навіть у порівнянні з успішним 2019 р.», — додав генеральний директор Väderstad Україна.

За словами Віталія Філатова, компанія має приріст 8% у маркетинговому році, отримавши рекордний обсяг прибутку. 

«Ми входимо до офісу великих платників податків. Це означає, що ми є одним з 500 підприємств України, які сплачують найбільше податків до держбюджету», — підсумував Віталій Філатов.

Виконано за допомогою Disqus