Väderstad представив оновлену модель пневматичної сівалки Spirit 400 C/S

6 листопада 2020 83 0
Väderstad представив оновлену модель пневматичної сівалки Spirit 400 C/S

Компанія Väderstad представила оновлену модель пневматичної сівалки Spirit 400 C/S з рядом додаткових переваг. Про це повідомляє Traktorist.ua.

За словами виробника, у Spirit 400 C/S поєднані: висока точність сівби, висока продуктивність і зручна електроніка в сегменті 4-х метрових сівалок.

Нова сівалка Spirit 400 C/S оснащена інноваційною системою управління E-Control, в тому числі ISOBUS Task Control, має оновлену гідравліку, систему контролю забивання сошників SeedEye, полегшений доступ до різних частин машини і оновлену конструкцію.

За словами менеджера з комерційних продуктів Väderstad Бьорна Жанссона, оновлення Spirit 400 C/S забезпечує ключові переваги більших моделей серії Spirit.

Spirit 400 C/S оснащена високопродуктивним бункером з вбудованим вентилятором. Дві платформи й відкрита конструкція забезпечують відмінний доступ до всіх частин машини. Поряд з модернізованою гідравлікою, Spirit 400 C/S поставляється з активним контролем тиску на сошники та бороною, яка підтримує автоматичний контроль послідовності підйому і опускання на розворотах.

«На полі водій має повний контроль над посівним процесом завдяки системі управління Väderstad E-Control на базі iPad. Устаткування Spirit 400 C/S системою контролю засмічення SeedEye дає можливість бачити кількість посівного матеріалу і внесених добрив в режимі реального часу. При будь-якому відхиленні система SeedEye негайно попереджає задля оперативного усунення перешкоди», — розповів Бьорн Жанссон, менеджер з комерційних продуктів Väderstad.

Spirit 400 C/S доступна у вигляді версії Spirit 400S, призначеної тільки для сівби, а також у вигляді комбінованих версій Spirit 400C FIX і Spirit 400C InLine з опцією внесенням добрив.

Версія FIX укладає добрива смугами шириною 5 см з кроком 125 мм перед кожним рядком насіння. У той час, як Spirit 400C InLine може вносити низьку норму добрив в окремий рядок разом з насінням на сошнику.

Новинка буде запущена у виробництво в лютому 2021 р.

Читати за темою: Väderstad отримав нагороду InterAGRO Innovation Award за інноваційну сівалку Tempo

Виконано за допомогою Disqus