У Києві відбулася світова прем’єра сівалки Väderstad Tempo

28 жовтня 2020 75 0
У Києві відбулася світова прем’єра сівалки Väderstad Tempo
traktorist.ua

Компанія Väderstad вперше у світі презентувала сівалку Väderstad Tempo L24 CSF на агровиставці ІнтерАГРО 2020 у Києві. Про це повідомляє пресслужба Traktorist.ua.

За словами представників компанії, Väderstad Tempo L8-24 Central Seed Fill є черговою інновацією в лінійці моделей сівалок точного висіву Tempo. У новій моделі насіння завантажується в центральний бункер. Кількість та тривалість зупинок для завантаження насіння скорочується, що значно підвищує ефективність роботи сівалки в полі.

«Оскільки Паризька виставка SIMA вже двічі перенесла строки, європейську прем'єру анонсовано на ІнтерАГРО 2020 в Києві.», — зазначив Віталій Філатов, генеральний директор Väderstad Україна.

Väderstad Tempo L24 CSF обладнана одним насінневим бункером об'ємом 3 тис. л. Централізована система розподілу насіння працює під тиском повітря та подає насіння до високоточних висівних пристроїв на кожній секції. Висівний пристрій, працюючи за запатентованою технологією PowerShoot, здійснює сівбу з високою точністю.

Сівалка Väderstad Tempo L з системою Central Seed Fill оснащена гідравлічною системою тиску на крила, яка переносить вагу з центральної частини машини на її зовнішні крила. Це дає змогу сівалці реагувати на будь-які нерівності поля і забезпечувати рівні умови проростання рослин.

Сівалка з системою Central Seed Fill зберегла всі переваги попередніх моделей сівалок точного висіву Väderstad Tempo, такі як: швидкість сівби, висів різноманітних технічних культур, відмінна робота за різних технологій обробітку ґрунту, до того ж спростивши процес завантаження насіння. 

Виконано за допомогою Disqus