На Хмельниччині зловмисники катували фермера та його сім’ю

30 жовтня 2020 6201 0
На Хмельниччині зловмисники катували фермера та його сім’ю

У с. Українка Білогірського р-ну Хмельницької обл. група невідомих у камуфляжі та балаклавах увірвалася до 64-річного директора фермерського господарства і катувала господаря, його дружину і сина, вимагаючи грошей. Про це повідомляє пресслужба поліції Хмельницької області.

Зазначено, що 29 жовтня близько 22 години на лінію «102» надійшло повідомлення від жителя с. Українка Білогірського р-ну про те, що на його сім’ю було скоєно розбійний напад. Чоловік розповів, що вісім осіб у камуфляжній формі та балаклавах проникли до його будинку і зв’язали усіх членів сім’ї: його, 62-річну дружину і 41-річного сина. Застосовуючи тортури у вигляді гарячої праски, окропу та молотка, вимагали грошові кошти. Отримавши значну суму, зловмисники залишили будинок.

Першою вдалось звільнитися жінці, яка допомогла розв’язати руки синові та чоловікові, після чого останній одразу ж повідомив про напад до поліції. Усіх потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до районної лікарні.

«За даним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зараз правоохоронці працюють над пошуком зловмисників», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus