Техноторг представив комбайн New Holland з інноваційною системою Crossover

7 листопада 2020 152 0
Техноторг представив комбайн New Holland з інноваційною системою Crossover
traktorist.ua

Компанія «Техноторг» на правах дилера компанії New Holland Україна представила комбайн з гібридною барабанно-роторною системою обмолоту New Holland CH7.70 на цьогорічній агровиставці ІнтерАГРО 2020. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Комбайн обладнаний двигуном потужністю 374 к.с. стандарту викидів Stage V. Спеціально розроблений 3,48 м довгий ротор на CH7.70 забезпечує до 2,9 м² розділення в деяких сегментах. Має систему вирівнювання решіт Smart Sieve та систему автоматичного регулювання обертів вентилятора OptiFan. Додатково комплектується різними варіантами жаток (від 6,1 до 9,1 м)

Двобарабанна система обмолоту у поєднанні зі зручним для користувача секційним підбарабанням забезпечує швидке пристосування до різних культур менше, ніж за 20 хв. Швидкість обертання барабану відповідно до культури та польових умов регулюється з кабіни за допомогою нового надпотужного гідравлічного варіатора.

Технологія Crossover збільшує продуктивність до 25% у порівнянні зі звичайними комбайнами цього сегмента.

«Машина нова. У цьому році проводяться презентації по всьому світу, зокрема у Європі. В Україну завезено 2 одиниці техніки, які відпрацювали по всій Україні на випробувальних роботах по збиранню від зернової групи до кукурудзи. Даний кроссовер показав себе лише з кращих сторін з мінімальними втратами на полі (близько 1%). Мінімально бите зерно у бункері та помірні витрати палива», — розповів Артем Перешеїн, продукт-менеджер компанії «Техноторг».

Відмінна особливість моделі СН полягає в тому що, за обмолот маси відповідає 2-барабанна система, а за активну сепарацію — 2 поздовжні ротори.

 

Виконано за допомогою Disqus