BASF презентував унікальний гербіцид із потужною формуляцією

9 листопада 2020 1657 0
BASF презентував унікальний гербіцид із потужною формуляцією
BASF

Компанія BASF випускає на ринок унікальний гербіцид Пульсар® Флекс. Це єдиний універсальний соло-Імазамокс гербіцид із потужною формуляцією, для Clearfield® та Clearfield® Plus технологій на соняшнику, сої та горосі. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«У результаті застосування аграрій отримує надійний контроль великої групи бур’янів за доступною ціною. Завдяки можливості дробного внесення можна заощаджувати на закупівлях та бути ще більш гнучким при захисті посівів, на випадок другої хвилі бур’янів або пізньої атаки вовчка», — зазначили у компанії.

Дія гербіциду не знижується навіть за несприятливих умов, адже має кращу стійкість до змивання та є більш гнучким при перепаді температур. Саме тому можна не турбуватися, що продукт не спрацює через дощ або засуху, адже Пульсар® Флекс починає діяти вже через годину після внесення.

Читати також: BASF представив нові препарати на онлайн конференції

При застосуванні гербіциду Пульсар® Флекс ріст бур’янів пригальмовується вже через кілька годин після обробки, тоді як видимі ознаки дії гербіциду проявляються протягом кількох днів після застосування. Повна загибель бур’янів відбувається через 3–6 тижнів після обробки залежно від норми гербіциду, видового складу бур'янів та погодних умов.

 

«Пульсар® Флекс — це єдиний гербіцид, який можна застосовувати на технологіях Clearfield® та Clearfield® Plus на соняшнику. Завдяки цій можливості, він стане чудовим рішенням для аграріїв, яким, в першу чергу, важливий потужний та гнучкий продукт, що гарантує ідеальний результат за доступну ціну», — прокоментував Матіас Хорш, директор з маркетингу департаменту BASF Agricultural Solutions в Україні, Молдові та країнах Кавказу.

Зазначається, що препарат буде доступний на ринку вже з лютого 2021 р. Крім того, протягом сезону буде доступна наочна демонстрація дослідів з використанням системи захисту  соняшнику  BASF за технологіями Clearfield® та Clearfield® Plus у агро- та демо-центрах компанії.

Виконано за допомогою Disqus