На Помічнянському елеваторі придбали обладнання для фумігації зерна від шкідників

13 листопада 2020 31 0
На Помічнянському елеваторі придбали обладнання для фумігації зерна від шкідників
elevatorist.com

Другий за величиною елеватор Групи компанії «Прометей», який знаходиться в Кіровоградській обл., «Помічнянський елеватор» цього року придбав обладнання для фумігації зерна від шкідників.

Про це повідомляється у матеріалі «Один із найбільших ГК Прометей: Помічнянський елеватор» на Еlevatorist.com.

За словами Юрія Старікова, директора зерносховища, установка газації приміщення абсолютно безпечна для зерна. Обробка проводиться на етапі приймання зерна, тому в силоси та склади воно надходить вже оброблене.

«Жук не заводиться, запаху немає, як немає і ніяких проблем з розмноженням комах. Установку купили нещодавно. Поки що зараженого зерна не надходило, тому що вона чекає свого часу», — розповів він.

Також директор зерносховища зазначив, що «Помічнянський елеватор» постійно розширює перелік своїх послуг. Крім традиційних — приймання, підробітки та відвантаження, реалізовують мінеральні добрива, ЗЗР та насіння в рамках «Агромаркет». Товари на замовлення аграріїв розвозять по господарствах.

«Але іноді фермеру зручніше, щоб він приїхав на елеватор і сам все купив, тому що доставка може зайняти якийсь час, — є своя черговість», — пояснив Юрій Старіков.

Виконано за допомогою Disqus