ALFA Smart Agro та провідні банки України оновили умови агрокредитування

19 листопада 2020 52 0
ALFA Smart Agro та провідні банки України оновили умови агрокредитування
ALFA Smart Agro

Чотири провідні банки України — Raiffeisen Bank Aval, ОТП Банк, ПроКредит Банк та Альфа-Банк — пропонують аграріям фінансування на купівлю продуктів ALFA Smart Agro на більш вигідних умовах. Повідомляє пресслужба компанії.

У компанії зазначають, що кожна з партнерських програм кредитування має свої переваги. Відтак агровиробник може обрати для себе найбільш актуальний варіант співпраці.

Партнерська програма з Raiffeisen Bank Aval пропонує фінансування за спеціальними відсотковими ставками та без банківської комісії. Окрім того, в напрямку зниження відсоткових ставок оновилися умови партнерських програм кредитування аграріїв з ОТП Банком, ПроКредит Банком та Альфа-Банком.

Партнерська програма з ОТП Банком впроваджується за підтримки IFC (International Financial Corporation) в рамках проєкту «Агро Фабрика». Її особливість — швидкість отримання фінансування. Співпраця ALFA Smart Agro та ОТП Банку у сфері кредитування аграріїв успішно діє вже четвертий рік поспіль.

Партнерська програма з ПроКредит Банком для покупців продуктів ALFA Smart Agro має можливість відстрочки першої виплати капіталу до 11 місяців. Діє для юридичних осіб. 

Партнерська програма з Альфа-Банком пропонує кредитування агровиробників на суму до 7,5 млн гривень без застави.

«Банки, з якими співпрацює ALFA Smart Agro — це провідні банки України. Компанія постійно розширює набір фінансових інструментів і наразі працює над тим, щоб у агровиробників було більше можливостей отримувати фінансування на купівлю продуктів ALFA Smart Agro без застави», — зазначають у компанії.

Виконано за допомогою Disqus