В Україну йде стрімке потепління — прогноз погоди

23 листопада 2020 185 0
В Україну йде стрімке потепління — прогноз погоди

Упродовж усього тижня в північних, східних та центральних областях переважатиме похмура погода, лише на Заході та Півдні пануватиме сонячна метеокартина з частковою хмарністю. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

«24 та 25 листопада в північних, східних, центральних та південних областях частково пройдуть короткочасні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Наприкінці тижня з 27 по 29 листопада очікуються несуттєві опади в північних, західних та східних областях. Вітер переважатиме західного, південно-західного напрямку 1-6 м/с», — йдеться у повідомленні.

Читати за темою: Взимку в Україні збережеться посуха — кліматологи

Температури почнуть стрімко рости вгору. У нічний час на Сході -5…+1 °C, денна температура складе +1…+5 °C, в західних та центральних областях нічна температура знаходитиметься в межах 3…+4 °C, денна +1…+7 °C.

На Півночі нічна температура -1…+3 °C, денна максимально підніметься до +1…+6 °C, в південних областях вночі -4..+7 °C, денна температура повітря досягне позначки +3…+11 °C. 

Мінімальна температура ґрунту в західних та південних областях опуститься до відмітки -3 °C, на решті території України температура ґрунту коливатиметься від 0 до +5 °C.

Виконано за допомогою Disqus