Massey Ferguson випустить серію високотехнологічного трактора MF 7719 S Next Edition

26 листопада 2020 79 0
Massey Ferguson випустить серію високотехнологічного трактора MF 7719 S Next Edition
traktorist.ua

Компанія Massey Ferguson, світовий бренд AGCO, оголосила про запуск виробництва свого високотехнологічного трактора MF 7719 S Next Edition. Про це повідомляє Тraktorist.ua

«Ексклюзивна специфікація Next Edition тепер доступна на одній із найпопулярніших моделей Massey Ferguson — MF 7719 S Dyna-VT, яка відзначена нагородою «Машина року 2019», — йдеться у повідомленні.

Massey Ferguson розробив версії Next Edition, об'єднавши елементи ексклюзивних пакетів MF 7700 S Exclusive з додатковими характеристиками та функціями підвищення комфорту, також продуктивності в ексклюзивному забарвленні.

Модель MF 7719 S Next Edition потужністю 190 к.с. оснащена найсучаснішою трансмісією Dyna-VT CVT. Трактор обладнаний 6-циліндровим SCR двигуном AGCO Power об’ємом 6,6 л. Надпотужна система Integrated Front Linkage System (IFLS), що забезпечує вантажопідйомність до 4000 кг, обладнана спеціальним управлінням переднім клапаном. 

«Моделі Next Edition ще більше розширюють існуючу «ексклюзивну» специфікацію, яка передбачає: гідравліку із закритим центром 110 л/хв, чотири електронних золотникових клапана, механічну підвіску кабіни, підлокітник Command Control із важелем управління Multipad, круїз-контроль та ефект зчеплення (Clutch Effect). Машини постачаються з підвіскою переднього моста Quadlink, автоматичним кондиціонером, дзеркалами з електричним управлінням і регулюванням обмерзання й терміналом Datatronic 5 для управління всіма функціями трактора та точного землеробства. Next Edition також постачається з технологіями телеметрії MF Connect із 3-річною передплатою в стандартній комплектації, що дозволяє максимально збільшити час безвідмовної роботи машини», — зазначається у повідомленні.

Директор з маркетингу Massey Ferguson в Європі та на Близькому Сході Франческо Мурра відзначив, що моделі Next Edition представлені в культовому червоному кольорі Massey Ferguson, але з характерними чорними решітками в стандартній комплектації. Ті агровиробники, які хочуть більшої ексклюзивності, можуть також вибрати повністю чорний трактор за тією ж ціною.

Читати за темою: У рамках Digital Field досягли майже 100% сингуляції на кукурудзі

Виконано за допомогою Disqus