Український фермер може стати конкурентом європейському — Травецький

27 листопада 2020 460 0
Український фермер може стати конкурентом європейському — Травецький
Kurkul.com

До Всеукраїнського Конгресу Фермерів приєднався новий учасник — експерт з тваринництва Михайло Травецький. Метою цього об’єднання є відродження тваринництва в Україні та розвиток фермерства на селі. Про це Kurkul.com повідомив Михайло Травецький.

«Основне, що мене поєднує із Конгресом фермерів те, що ми можемо бути корисними один одному, оскільки фермерство ― це не лише рослинництво, а й тваринництво. Наша спільна мета ― зробити з українського фермера конкурента для європейського. Для цього потрібно допомогти фермерам-початківцям: дати їм інформацію, навчити працювати, допомогти з організацією процесу», — розповів експерт.

Спільна робота ВКФ та експерта з ефективного управління тваринництвом допоможе максимально відродити українське скотарство та дати поштовх для ефективного розвитку галузі.

«Я не ставлю в пріоритет заробіток, для мене головне те, що роблячи оці кроки ми можемо створити умови для розвитку фермерів. На мою думку, держава цим питанням не займається взагалі й по факту держпідтримку, яка була закладена у бюджеті, аграрії просто не змогли використати», — додав фахівець з тваринництва.

Як зазначили у ВКФ, Михайло Травецький не просто долучається до спільноти, а й надаватиме учасникам Конгресу профільні консультації.

«Українське тваринництво — спеціалізована галузь, але тут є свої експерти. Один з кращих в Україні — Михайло Травецький. Тому радо вітаю Михайла у лавах Всеукраїнського Конгресу Фермерів і переконаний, що інші учасники отримають нові знання в галузі від провідних фахівців», — говорить голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів Іван Слободяник.

Виконано за допомогою Disqus