Як змінились ціни на зернові та олійні — огляд за тиждень з 30 листопада по 4 грудня від Zernotorg.ua

5 грудня 2020 13459 0
Як змінились ціни на зернові та олійні — огляд за тиждень з 30 листопада по 4 грудня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта

В порту Миколаєва пшениця 2 класу та пшениця фуражна від початку тижня дешевшали, лише 3 грудня ціни на культури відновили зростання. Кукурудза та ячмінь дорожчали. Ціни на соняшник, сою та ріпак до кінця тижня були стабільними.

В портах Одещини на початку тижня пшениця 2 класу, пшениця фуражна, кукурудза та соя дешевшали. Починаючи з 3 грудня ціни на зерно почали зростати. У п'ятницю, 4 грудня, ціна пшениці 2 класу вже перевищила позначку 7 931 грн/т, пшениці фуражної — 7 834 грн/т, кукурудзи — 7 325 грн/т.

Ячмінь в портах Одеської обл. протягом тижня стабільно дорожчав. Ціна сої до кінця тижня стабілізувалась. Соняшник 4 грудня дещо подешевшав.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Читати за темою: Аналітики прогнозують зростання цін фуражної пшениці

Виконано за допомогою Disqus