Väderstad представив нові долота для культиваторів

9 грудня 2020 55 0
Väderstad представив нові долота для культиваторів
traktorist.ua

Компанія Väderstad представила нові виготовлені з високоякісної шведської сталі долота 80/120мм, що забезпечують інтенсивне перемішування. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Новинка призначена для культиваторів Väderstad Cultus, Opus та TopDown. Долота 80/120мм, забезпечуючи агресивний обробіток ґрунту у поєднанні з інтенсивним перемішуванням, на робочій глибині 10-15 см об'єднують переваги доліт 80мм та 120мм.

«Вузька нижня частина долота 80/120 має велику проникну здатність у ґрунт, тоді як верхня широка частина інтенсивно перемішує солому», — зазначив Магнус Самуельссон, розробник концепції Väderstad.

У повідомленні відзначається, що використання оригінальних деталей Väderstad забезпечує справну роботу машин, запчастини для яких розробляються та виготовляються у м. Оверум (Швеція), де Väderstad Components має свою фабрику та нову лабораторію технології матеріалів, в якій проводяться численні випробування в пошуках найкращого матеріалу для використання у запасних частинах.

«Як і всі наші оригінальні запчастини, нові долота 80/120мм виготовлено з високоякісної шведської сталі. Розроблені та виготовлені для високої продуктивності на власному заводі — Väderstad Components», — зауважив Магнус Самуельссон, розробник концепції Väderstad.

Читати за темою: Väderstad представив оновлену зернову сівалку з інноваційною системою управління

Виконано за допомогою Disqus