СЕСВАНДЕРХАВЕ-Україна постачатиме насіння на європейський ринок

22 грудня 2020 71 0
СЕСВАНДЕРХАВЕ-Україна постачатиме насіння на європейський ринок
SESVANDERHAVE

Завдяки приєднанню України до Схем сортової сертифікації ОЕСР по насінню цукрових буряків, компанія «СЕСВАНДЕРХАВЕ-Україна» вже підписала Контракт на поставку в Європу першої партії насіння, вирощеного та обробленого в Україні. Повідомляє пресслужба компанії.

«Мало того, насіння вже доставлено замовникам і отримано попередні позитивні відгуки європейських с/г виробників. Також, в підтвердження висококласності українського виробництва насіння, частина європейських насінників з Франції та Італії також планують перевести до нас в Україну. Це свідчить про те, що ну дуже добре насіння виробляється у нас в Україні», — повідомили в компанії.

Зазначається, що бельгійська селекція SESVANDERHAVE дуже добре знайома українським аграріям, адже присутня на ринку вже понад чверть століття.

«Завдяки наполегливій роботі селекціонерів та науковців компанії SESVANDERHAVE гібридний склад у нас суттєво оновився. За останні 3 роки до Державного реєстру сортів увійшли 13 нових гібридів цукрових буряків селекції SESVANDERHAVE та очікується ще 5 навесні 2021 р. Тому нам є що запропонувати — від новітніх і до сталих, перевірених часом варіантів», — підсумували в компанії.

Виконано за допомогою Disqus