В Україні погіршаться погодні умови

23 грудня 2020 107 0
В Україні погіршаться погодні умови

Завтра, 24 грудня, очікується погіршення погодних умов. Посилиться швидкість вітру місцями до 16 м/с. Короткочасні опади охоплять майже всю територію України за виключенням східних областей. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

На Заході, Північно-Західній частині України, а також в Житомирській та Вінницькій областях пройдуть значні опади, у зв’язку з плюсовими температурами опади переважатимуть у вигляді дощу. В Закарпатській області місцями кількість опадів досягатиме 23 мм. 

Нічна температура в північних, південних та центральних областях  складе -6…+3 °C, денна коливатиметься від -2 до +6 °C, в Одеській області максимально підніметься до +9 °C градусів. На Сході найбільші морози, вночі -9…-4 °C, денна температура досягне позначки -5…-1 °C морозу. На Заході нічна температура складе 0…+6 °C, денна +4…+9 °C.

У п’ятницю, 25 грудня, температури почнуть зростати. Атмосферний фронт повисне над Сходом, Полтавською, Дніпровською та Запорізькою областями, кількість опадів місцями досягатиме 16 мм. На решті території України очікуються короткочасні опади. Подекуди спостерігатиметься утворення ожеледі, на дорогах ожеледиці та налипання мокрого снігу.

Виконано за допомогою Disqus