Компанія Lindner буде здавати в оренду трактори

30 грудня 2020 115 0
Компанія Lindner буде здавати в оренду трактори
traktorist.ua

Компанія Lindner у співпраці з CashOnLedger здаватиме в оренду власних тракторів та вантажівок за допомогою технології блокчейн. Про це інформує Тraktorist.ua

Повідомляється, що компанія Lindner розпочала стратегічне партнерство з німецькою компанією CashOnLedger з метою реалізації оренди за технологією блокчейн. Клієнти можуть, наприклад, в будь-який час перевірити в блокчейні, чи збігаються записи з реально зробленими ставками.

При кредитній системі орендна плата завжди залишається у межах бажаного бюджету. За допомогою щотижневої статистики використання та щомісячних звітів про оренду можна оптимально спланувати операції, а у клієнта завжди буде огляд — навіть з великим орендним парком», — йдеться у повідомленні.

Так, орендований парк тракторів та транспортерів компанії Lindner, виробника Tyrolean, наразі складається із 70 моделей. Цільова група — професійні компанії й муніципальні замовники, які хочуть розширити свій автопарк у періоди пікових замовлень на певний період.

У майбутньому оренда буде пропонуватися повністю онлайн: від вибору транспортного засобу до страхування. Клієнти поповнюють рахунок в системі CashOnLedger, після чого суми списуються в режимі реального часу. Якщо кредит вичерпано, його можна поповнити у будь-який час.

Читати за темою: Завод Кобзаренка розширив асортимент ковшів для фронтальних навантажувачів

Виконано за допомогою Disqus