Синоптики прогнозують відлигу та значні температурні гойдалки

18 січня 2021 198 0
Синоптики прогнозують відлигу та значні температурні гойдалки
Kurkul.com

По всій території України протягом тижня буде сонячно з частковою хмарністю. В окремих областях очікуються короткочасні опади. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Значні опади пройдуть лише в Закарпатській обл. В першій половині тижня сніжитиме, згодом опади переважатимуть у вигляді дощу та мокрого снігу. Швидкість вітру змінного напрямку 2-7 м/с.

З 18 по 20 січня збережеться прохолодна погода. Свято Водохреща зустрінемо з лютими морозами. На Сході найпрохолодніше, нічна температура досягне позначки -14…-21°C, денна -9…-13°C, в центральних та північних областях вночі -5…-19°C, вдень -1…-13°C. В південних та західних областях нічна температура коливатиметься від -1 до -17°C, денна складе -13…+3°С. Температура ґрунту знаходитиметься в межах 0…-10°C.

Вже з 21 січня й до кінця тижня на всій території України очікується значний температурний стрибок, температури почнуть зростати. Східні області матимуть низькі температурні показники, нічні — -13…+3°С, денна — 0…+5°С, в північних та центральних областях вночі — -8…+4°С, вдень повітря прогріється до 0…+7°С. В західних та південних областях у нічний час -4…+7°С, денна температура знаходитиметься в межах +1…+9°С. Температура ґрунту коливатиметься від -5 до +6°С.

Виконано за допомогою Disqus