Manitou презентувала нові моделі телескопічних навантажувачів

20 січня 2021 747 0
Manitou презентувала нові моделі телескопічних навантажувачів
agrartechnik.ch

Компанія Manitou вивела на ринок обмежену серію двох моделей телескопічних навантажувачів Manitou MLT 737 та Manitou MLT 741. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Унікальна версія моделей Manitou обладнана найсучаснішими технологіями виробника та доступна в Європі. 

«Користувач може обрати між двома типами трансмісії Powershift та M-Vario Plus. Ексклюзивні телескопічні навантажувачі мають унікальний дизайн у сірому кольорі під назвою «Вулкан», що символізує продуктивність та ефективність й вирізняється серед червоного та чорного. На дверях також є 3D-логотип», — зазначається у повідомленні.

Телескопічні навантажувачі Manitou MLT 737-130 PS + та Manitou MLT 741-140 V + мають шкіряне пневмосидіння, яке зменшує вібрацію та захищає спину водія. Кермо та підлокітник також шкіряні, що надає інтер’єру салону якісний зовнішній вигляд. Дві камери праворуч і ззаду забезпечують більшу безпеку та зручність оператору. 

Додаткові функції обладнання в салоні включають USB-автомагнітолу Bluetooth Bluetooth з мікрофоном (100 Вт) та екран для кращої оглядовості.

Обидві моделі мають підвіску стріли Active CRC. Струшування ковша, повернення у положення завантаження та комбіновані одночасні операції стріли та телескопа доступні у моделях Manitou MLT 741-140 V +. Крім того, гідравлічний замок пристрою входить до стандартної комплектації цих моделей.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus