Цьогоріч Valtra святкуватиме 70-річний ювілей

5 лютого 2021 72 0
Цьогоріч Valtra святкуватиме 70-річний ювілей
traktorist.ua

Цього року бренду Valtra корпорації AGCO виповнюється 70 років. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Як зазначається, технології та послуги компанії Valtra завжди відповідали потребам клієнтів. Але саме в останні 10 років були зроблені найбільші стрибки. У найближчі роки компанія Valtra сподівається на істотні зміни сільського господарства через цифровізацію та технології точного землеробства.

Першим серійним трактором компанії Valtra, відомої раніше як Valmet, була машина Valmet 15 потужністю 15 к.с. Трактор був розроблений для заміни коня на невеликій фермі.

На початку 1990-х рр. була впроваджена система замовлень для клієнтів, згідно з якою кожен трактор вироблявся під індивідуальні потреби замовника, уникаючи відправлення продукції на склад.

Орієнтація на клієнта була відправною точкою для розробки нової продукції до сьогоднішнього дня. Клієнти були невіддільною частиною того, як були розроблені трактори четвертого покоління й відзначений нагородами підлокітник SmartTouch. Як трактори 4-го покоління, так і простий у використанні SmartTouch стали бестселерами, отримавши багато нагород у галузі. Клієнтоорієнтованістю відзначаються й цифрові сервіси, такі як Valtra Connect.

«Клієнти потребують інтелектуальних машин та безперебійної передачі даних між машинами й програмним забезпеченням для управління фермерським господарством. Рішення Valtra, такі як SmartTouch, Valtra Guide, автоматичне керування, а також послуги інтелектуального землеробства, такі як Valtra Connect, допомагають фермерам досягти цих цілей», — зазначив Мікко Лейкойнен, директор з продажів та маркетингу Valtra.

Впровадження нових цифрових технологій почалося в обраних дилерів Valtra у Німеччині, Франції та Великобританії у 2020 р., а розробка й впровадження цих інструментів по всій Європі триває й у цьому році.

До 70-річного ювілею Valtra випустить 70 спеціально обладнаних тракторів Limited Redition. Ці ювілейні моделі доступні у серії T (від T174e до T254) й продаватимуться по всьому світу.

Спеціально обладнані ювілейні моделі пофарбовані у глибокий червоний металік, що нагадує про коріння компанії Valtra 70 років тому. Червоний колір також виділяється в деталях трактора, в тому числі в прошивці шкіряного салону й підсвічуванні інтер'єру. Ювілейна модель має чорні обода й значок з нержавіючої сталі Limited Redition.

Виконано за допомогою Disqus