Світові тенденції продовжать впливати на валютні ціни кукурудзи — G.R. Agro

10 лютого 2021 1898 0
Світові тенденції продовжать впливати на валютні ціни кукурудзи — G.R. Agro
Kurkul.com

На ринку фуражної кукурудзи спостерігалися цінові тенденції різної спрямованості. Якщо гривневі ціни в портах знижувалися, то валютні ціни на базисі поставки СРТ-порт зросли з початку поточного тижня під впливом зовнішніх чинників. Про це повідомляють аналітики G.R. Agro.

Переробні підприємства під впливом понижувальних тенденцій у портах знижували максимальні рівні цін у середньому на 200 грн/т до 7500–8350 грн/тонну, CPT-підприємство.

За прогнозами аналітиків, світові тенденції продовжуватимуть впливати на валютні ціни в портах України, а погодний фактор і надалі впливатиме на темпи надходження кукурудзи покупцям.

На ринку фуражного ячменю зберігалися раніше сформовані знижувальні цінові тенденції. Ціни в портах знижувалися під впливом зовнішніх факторів.

Переробні підприємства фіксували закупівельні ціни на рівнях минулого тижня 7100–8250 грн/тонну з урахуванням вартості доставки на підприємство. Кількість пропозицій оцінювалась як невисока.

«Порівняна цінова стабільність буде характерна для ринку фуражного ячменю в найближчій перспективі», — розповіли аналітики.

Читати за темою: Світове виробництво кукурудзи зросте — USDA

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою