ALFA Smart Agro експортуватиме до Молдови 12 препаратів

16 лютого 2021 24 0
ALFA Smart Agro експортуватиме до Молдови 12 препаратів

Протягом року компанія ALFA Smart Agro планує розпочати експорт до Молдови 12 препаратів, які успішно пройшли випробування та отримали свідоцтва про реєстрацію у країні. Про це повідомляють у пресслужбі компанії.

Так, в Молдові були зареєстровані 1 фунгіцидний протруйник, 2 інсектициди, 4 фунгіциди, а також 5 гербіцидів. Переважна більшість продуктів призначені для застосування у системах захисту пшениці. Окремі препарати — для внесення на посівах соняшнику та ріпаку. 

Загалом біологічні випробування та реєстрація продуктів ALFA Smart Agro в Молдові тривали близько 2 років. Усі препарати, за висновками наукових установ, продемонстрували високу ефективність у своїх сегментах.

«Вихід на нові ринки — це логічний і запланований етап розвитку компанії ALFA Smart Agro. Ми вивчили особливості вирощування сільськогосподарських культур в Молдові і сформували лінійку продуктів, які відповідають потребам агровиробників. Препарати ALFA Smart Agro зможуть якісно підвищити ефективність систем захисту у регіоні», — повідомила Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro.

Препарати, які ALFA Smart Agro планує експортувати, добре відомі в Україні високою ефективністю. Це, наприклад, інноваційний фунгіцидний протруйник Авіценна, фунгіцид ДОК Про, гербіцид Хаммер Дуо.

У компанії зазначили, що нині формують дистриб’юційну мережу в Молдові та відкриті до пропозицій щодо співпраці, які можна відправити на e-mail: info@alfasmartagro.com.

Виконано за допомогою Disqus