Варіант Агро Буд поставить 5 універсальних бункерів-перевантажувачів до Румунії

25 лютого 2021 79 0
Варіант Агро Буд поставить 5 універсальних бункерів-перевантажувачів до Румунії
Варіант Агро Буд

Компанія «Варіант Агро Буд» поставить 5 універсальних бункерів-перевантажувачів Grain Truck агропідприємству в Румунії. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

«Перший з п'яти запланованих бункерів-перевантажувачів вже відправлений із заводу «Варіант Агро Буд». Бункер планується використовувати під пшеницю», — розповіли в компанії. 

Зазначається, що універсальний бункер-перевантажувач Grain Truck з об'ємом кузова 30 м³ та діаметром шнека 500 мм оснащений італійською підвіскою TVZ, зчіпною петлею Scharmueller австрійського виробництва та пневматичною гальмівною системою. Піддашок шнека регулюється гідравлічно. Ця модель агрегатується з трактором потужністю від 130 к.с. до 250 к.с. та здійснює вивантаження за 3-5 хв. 

«Універсальний бункер-перевантажувач Grain Truck виробництва «Варіант Агро Буд» оптимізує процес збирання зернових культур, збільшує продуктивність роботи комбайнів до 30%. За повідомленням, машина успішно пройшла випробування в Україні та готова до експлуатації в полі по прибуттю до замовника», — додали у «Варіант Агро Буд». 

 

Виконано за допомогою Disqus