Основними покупцями елеваторного обладнання Варіант Агро Буд у 2020 році були фермери

6 березня 2021 52 0
Основними покупцями елеваторного обладнання Варіант Агро Буд у 2020 році були фермери
Kurkul.com

У 2020 р. компанія «Варіант Агро Буд» реалізувала 34 проекти з будівництва та реконструкції елеваторних потужностей в Україні. За словами керівника елеваторного напряму «Варіант Агро Буд» Олексія Киби, найчисленнішими були замовлення від фермерів — аграрії активно купували силоси ємністю від 1 500 т. Про це йдеться у матеріалі «Варіант Агро Буд: найцікавіші українські та закордонні проекти компанії у 2020 році» на Elevatorist.com.

«Було багато невеликих проектів з постачанням силосів місткістю від 1500 тонн — дуже затребуваний вид продукції минулого року. Але хочу зазначити тенденцію, що все частіше фермери починають купувати не 2-3 невеликих силоси, а один, але більш місткий, на 3-5 тис. т. Таким чином, дрібні аграрії здешевлюють будівництво своїх елеваторів, адже поставити один великий силос обходиться дешевше, ніж декілька дрібних», — розповів Олексій Киба.

Він додав, що у 2020 р. одним з найпопулярніших замовлень також були силоси діаметром 32 метри — їх охоче купували як великі фермерські господарства, так і холдинги. За минулий рік «Варіант Агро Буд» реалізував 6 проектів з будівництва і модернізації великих елеваторів.

Нагадаємо, за 2020 рік Варіант Агро Буд продав 100 дощувальних машин.

Виконано за допомогою Disqus