Синоптики розповіли, якою буде погода на початку весни

1 березня 2021 260 0
Синоптики розповіли, якою буде погода на початку весни
pixabay.com

Календарна весна розпочнеться з хмарної метеокартини, але вже з 2 березня переважатиме сонячна погода. Протягом тижня в більшості областей очікуються короткочасні опади, лише 5 березня пройдуть значні опади в західних та північних областях. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

В залежності від температури змінюватимуться атмосферні опади, які будуть у вигляді дощу, снігу, суміші снігу з дощем. Поривчастий вітер змінного напрямку пануватиме на території України, середня швидкість складе 2-10 м/с.

«З 1 по 5 березня денні температури матимуть плюсові значення. Найтеплішою виявиться доба 4 березня, коли температури піднімуться до максимальних відміток. Починаючи з 6 березня очікується похолодання. Різкі температурні контрасти не відмічаються, температури майже рівномірно розподіляться по всій території країни», — прогнозують синоптики.

Нічні градуси на території України знаходитимуться в межах -6…+4°С. Денна температура в північних та західних областях досягне відмітки -1…+13°С, на решті території коливатиметься від 0 до +12°С. Температура ґрунту на Півдні складе 0…+2°С, на решті території цей показник знаходитиметься в межах -3…+2°С.

Виконано за допомогою Disqus