Дорадчі служби сприяють кооперації на селі — Павленко

12 січня 2016 94 0
Дорадчі служби сприяють створенню кооперації на селs
News.vinnica.uaДорадчі служби сприяють створенню кооперації на селs

Дорадчі служби сприяють створенню кооперації на селі. На цьому наголосив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, пише прес-служба Мінагропроду.

Він зазначив, що розвиток кооперативного руху на селі відкриває широкі можливості для доступу до фінансових ресурсів дрібними і середніми товаровиробниками та є дієвим механізмом підвищення їхньої конкурентоспроможності.

«Для сприяння розвитку сільськогосподарської кооперації міністерством спільно з соціальними партнерами та міжнародними донорами ініційовано проведення регіональних тренінгів для всіх бажаючих долучитись до розвитку малого і середнього підприємництва на селі», — зазначив Олексій Павленко.

Він повідомив, що проведення зазначених заходів відбувається з активним залученням сільськогосподарських дорадчих служб.

«На сьогодні до Реєстру сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників внесено 712 професійних сільськогосподарських дорадників, а також 796 експертів-дорадників. Усі вони об’єднані у Всеукраїнську громадську організацію «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України»», — додав він.

Виконано за допомогою Disqus