До України йде потепління — прогноз погоди на тиждень

8 березня 2021 92 0
До України йде потепління — прогноз погоди на тиждень
Kurkul.com

Тиждень розпочнеться з короткочасних опадів у вигляді дощу, снігу, суміші снігу з дощем. Опади 8 березня охоплять майже всю територію України, винятком стануть південні області. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Згодом друга хвиля опадів надійде з 11 по 13 березня. Однак лише 12 березня слід очікувати значних опадів, які охоплять всю територію України. Вітер сильний, змінного напрямку 2-10 м/с.

«З 8 по 11 березня збережеться досить прохолодна метеокартина. Відчуття прохолоди додасть поривчастий вітер, який створить некомфортне перебування на вулиці», — зазначили в Метео Фарм.

Температурний режим в східних, північних та центральних областях у нічний час коливатиметься від 0 до -9 °C, денна температура опуститься до -3…+7 °C. В західних та південних областях тепліше, у нічний час температура складе -5…+4 °C, денна досягне позначки 0…+10 °C. Мінімальна температура ґрунту знаходитиметься у межах -5…+1 °C.

Відчутне потепління на територію України надійде з 12 березня, морози залишаться позаду. Денні температури досягнуть позначки +6…+13 °C, на Півдні та Заході температура максимально підніметься до +14 °C. Нічні температури коливатимуться від 0 до +7 °C. Мінімальна температура ґрунту досягне позначки 0…+6 °C.

Читати за темою: Через погодні гойдалки взимку кількість бджолосімей зменшилася на 25% — фахівець

Виконано за допомогою Disqus