На Полтавщині грабіжники катували сім’ю фермерів

15 березня 2021 743 0
На Полтавщині грабіжники катували сім’ю фермерів
pixabay.com

В с. Федорівка Полтавської обл.грабіжники жорстоко били та катували подружжя фермерів. У результаті жертви віддали майже 2 млн грн. Про це повідомляє Gromada.best.

Зазначається, що днями п’ятеро чоловіків вночі вибили вікно сокирою, влізли до будинку підприємців, зв’язали господарів та почали їх бити. Подружжя зізналося, де лежать гроші, та віддали їм 1,85 млн грн, які зібрали на квартиру доньці. Але кривдники не припинили знущання. Це почув сусід родини та викликав поліцію.

Як повідомив Іван Вигівський, головний правоохоронець Полтавщини, нападники працювали в балаклавах з прорізами для очей. Врятував людей сусід, якого розбудив собака і той побачив, що в сусідньому будинку робиться щось неладне.

Читати також: На Запоріжжі розкрито замах на умисне вбивство фермера

«До приїзду поліцейських злочинці встигли втекти, але їх вдалося відшукати й затримати за 5 днів. Нападниками виявилися мешканці з різних сіл Карлівщини. Їм виповнилося 20, 22, 27, 28 та 52 роки. Троє з однієї родини: батько і двоє синів», — йдеться у повідомленні.

Наразі фігурантам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи — тримання під вартою. Їх підозрюють у пограбуванні та крадіжках. За розбійний напад на подружжя фермерів чоловікам загрожує до 15 років тюрми.

«Подружжя з травмами потрапило до лікарні. Попереду тривалий період лікування і реабілітації. До речі, про те, що вони збирають гроші на квартиру не говорили нікому. Як грабіжники про це дізнались — зараз встановлюють правоохоронці», — іфнормує видання.

Виконано за допомогою Disqus