Фермерам порадили оновлений сервіс для уникнення проблем із перевезенням врожаю

18 березня 2021 283 0
Фермерам порадили оновлений сервіс для уникнення проблем із перевезенням врожаю
Kurkul.com

Уникнути проблеми з агрологістикою вирощеного урожаю, наприклад простої чи відсутність транспорту, фермеру допоможе оновлений сервіс Zernovoz.ua. Про важливість даного функціоналу розповів Олександр Мащенко, засновник компанії, у спецпроєкті «Олександр Мащенко: Zernovoz.ua — вже не майданчик пошуку транспорту, а робочий стіл логіста» на Latifundist.com.

За його словами, система побудована таким чином, що в ній відбиваються всі перевезення — починаючи з 15-20 т і закінчуючи контрактами на тисячі тонн або навіть сезонами робіт.

«Разом з тим зрозуміло, що фермер з невеликим земельним банком і невеликим автопарком, який вивозить з поля урожай на власних автомобілях, великої потреби в автоматизації логістики не відчуває. Для нього будь-яка автоматизація — щось нове, що вимагає подолання стереотипів. Тому наш сервіс в першу чергу вирішує проблеми того сегмента, де в агроперевозках беруть участь хоча б 10-15 людей», — пояснює фахівець.

Проте, разом з тим у Zernovoz.ua можуть надати відповідний сервіс і клієнтам, які звикли працювати з перевізниками в режимі тет-а-тет, за телефонним дзвінком.

«Наприклад, у нас є клієнти, які принципово не створюють в господарстві відділ логістики. Це фермери, які іноді продають свій врожай з постачанням на завод-переробник або в порт, а іноді — безпосередньо зі свого господарства. І вони використовують нашу систему просто для комунікації зі своїм диспетчером. Причому зазвичай це зовнішній диспетчер, підшукує їм транспорт. Такі клієнти вважають за краще не вести переговори телефоном, а просто відправити диспетчеру розпорядження, спостерігати в системі, як воно виконується, і накопичувати дані», — зазначив Олександр Мащенко.

Читати за темою: Оновлений сервіс Zernovoz допомагає автоматизувати управління агрологістикою

Виконано за допомогою Disqus