На Дніпропетровщині робітник обікрав фермерське господарство

25 березня 2021 154 0
На Дніпропетровщині робітник обікрав фермерське господарство
pixabay.com

Поліція Петропавлівки Дніпропетровської обл. затримала чоловіка, який викрав двигуни зрошувальної системи з фермерського господарства. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в області

За допомогою трактора злодій вивіз устаткування з території одного з приватних підприємств, після чого розібрав його і продав. Загальна вага вкраденого склала 940 кг.

«В ході розслідування поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 23-річний працівник цього господарства, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину. Як з'ясувалося, напередодні він запропонував своєму 25-річному знайомому скоїти крадіжку двигунів, розібрати їх і згодом реалізувати, однак той відповів відмовою», — йдеться у повідомленні.

Читати також: На Дніпропетровщині злочинна група ошукувала аграріїв

На наступний день підозрюваний все ж викрав двигуни, після чого привіз їх в гараж свого знайомого, з яким напередодні пропонував скоїти крадіжку. Чоловіки розібрали двигуни і розпродали, а вторговані кошти розділили між собою.

«У вівторок, 23 березня, фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Також поліція почала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 198 Кримінального кодексу України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом)», — додали в пресслужбі.

 Читати за темою: На Вінниччині злочинець виманив у фермера півтора мільйона гривень

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою