Ціни на зернові та олійні — огляд за 6 квітня від Zernotorg.ua

6 квітня 2021 9180 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 6 квітня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта     

В портах України продовжують дешевшати зернові та зернобобові культури. Так, ціна пшениці 2 класу в порту Миколаєва знизилась до 7 227 грн/т, в портах Одещини — до 7 060 грн/т.

Також в порту Миколаєва пшениця фуражна подешевшала на 59 грн/т, кукурудза — на 22 грн/т, а ячмінь — на 37 грн/т. В портах Одещини пшениця фуражна знизилася в ціні на 50 грн/т, кукурудза — на 11 грн/т, ячмінь — на 37 грн/т.

Нагадаємо, аналітики USDA спрогнозували, що посівні площі кукурудзи в США збільшаться менше ніж на 1% у порівнянні із 2020 р. На вихід звіту по посівних площах і залишках основних с/г культур від Мінсільгоспу США ф’ючерси на Чиказькій біржі відреагували бичим ралі. Після публікації даних, котирування по кукурудзі, сої і соєвій олії швидко досягли денного ліміту росту і торги було зупинено.

 

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus