Аграріям запропонували універсальний ґрунтообробний агрегат від BEDNAR

9 квітня 2021 125 0
Аграріям запропонували універсальний ґрунтообробний агрегат від BEDNAR
traktorist.ua

Компанія BEDNAR пропонує пружинну штригельну борону Striegel Pro як універсальний агрегат для одночасного здійснення декількох технологій обробітку ґрунту. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Агрегат BEDNAR Striegel Pro з 6 рядами робочих зубів завтовшки 16 мм та довжиною 70 см підходить для весняного закриття вологи й механічного видалення бур'янів, для рівномірного розподілу пожнивних решток після проходу комбайна та руйнування капілярності зі збереженням вологи (провокація проростання падалиці та усунення шкідників), а також для роботи на пасовищах.

«Зростання врожайності більшості культур є результатом нових методів обробітку ґрунту, захисту рослин, удобрення, а також вирощування нових ефективних гібридів. Разом з тим, зростання врожайності також означає збільшення кількості пожнивних решток, які необхідно рівномірно та якісно розподілити по всій поверхні поля. Саме тому був розроблений Striegel Pro — агрегат, який подрібнює й рівномірно розподіляє пожнивні рештки по поверхні ґрунту, що робить заробку пожнивних решток значно ефективнішим», — розповів Ладіслав Бедна, засновник BEDNAR.

Агрегат BEDNAR Striegel Pro, що працює діагонально від ходу комбайна, дозволяє легко, швидко й економічно розв'язати проблему з заробкою пожнивних решток.

Працюючи на глибині 2-4 см, борони Striegel Pro провокують максимально повне й швидке проростання падалиці, після чого вона швидко знищується хімічним або механічним способом.

BEDNAR Striegel Pro оснащується планкою Crushbar (регулюється гідравлічно), вертикальними колтер-дисками та подрібнюючим ножовим котком TrushCutter.

Агрегат Striegel Pro за допомогою бункера Alfa-Drill дозволяє вносити добрива або сіяти сидерати, а також вносити, наприклад, нітрат по стерні, для прискорення розкладання пожнивних решток.

Внесені штригельною бороною добрива потрапляють у вологий шар ґрунту й засвоюються, навіть якщо верхній шар трохи підсушений.

Модельний ряд BEDNAR Striegel Pro складається з агрегатів із шириною захвату від до 6 м до 12 м. Універсальні борони агрегатуються з тракторами потужністю від 80 к.с. до 300+ к.с. 

Читати також: Компанія BEDNAR провела теоретично-практичні навчання для інженерів дилерської мережі

Виконано за допомогою Disqus