Реорганізація терорганів Держветфітослужби розпочалася

19 січня 2016 91 0
Розпочався процес реорганізації територіальних органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби
Кurkul.comРозпочався процес реорганізації територіальних органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби

Розпочався процес реорганізації територіальних органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби. Відповідний наказ 16 січня 2016 р. підписав заступник голови Держветфітослужби Олександр Вержиховський, пише прес-служба Мінагропроду.

Згідно із наказом, реорганізація терорганів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби відбуватиметься шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Для цього будуть утворені комісії з реорганізації територіальних органів та призначені їх голови.

«При цьому тероргани Держветфітослужби України продовжуватимуть виконувати свої повноваження до передачі таких повноважень територіальним органам Держпродспоживслужби», — сказано у повідомленні.

Згідно із наказом, голови комісій з питань реорганізації зобов’язані у семиденний термін затвердити персональні склади комісій та плани заходів. Також голови комісій повинні повідомити органи, що здійснюють державну реєстрацію, про припинення діяльності юридичних осіб територіальних органів за місцем знаходження установ, прийняття рішення щодо припинення діяльності.

«Крім того, в офіційних друкованих органах необхідно опублікувати оголошення про припинення діяльності юридичних осіб територіальних органів і встановити строк заявлення кредиторами вимог до установ протягом двох місяців із дня відповідної публікації повідомлення про припинення відповідної юридичної особи», — зазначається у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus