Синоптики прогнозують потепління до +25°С та грозові дощі

4 травня 2021 217 0
Синоптики прогнозують потепління до +25°С та грозові дощі
Kurkul.com

Тиждень супроводжуватиме сонячна синоптична картина. Опади будуть помірними та короткочасними. Середня швидкість вітру складе 2–6 м/с. Вітер переважатиме західного та південного напрямку. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Протягом 6 та 7 травня атмосферний фронт сконцентрується над північними, центральними та західними областями. У середу, 8 травня, дощі накриють всю територію України окрім західних областей, а 9 травня несуттєві опади прогнозуються на Сході.

Упродовж тижня спостерігатимуться сталі температури. Нічні температури повітря на Заході коливатимуться від 0 до +8°С, денні досягнуть позначки +10…+22°С. В центральних та південних областях вночі температура повітря знаходитиметься в межах +2…+11°С, денна складе +10…+22°С.  На Сході та Півдні температури підійматимуться найвище, нічна температура досягне позначки +3…+11°С, денна максимально підніметься до +13…+25°С. Мінімальні температури ґрунту в північних та західних областях знаходитимуться у межах +3…+11°С, на решті території +4…+14°С.

Виконано за допомогою Disqus