На Кіровоградщині невідомі спалили три трактори і комбайн

2 червня 2021 177 0
На Кіровоградщині невідомі спалили три трактори і комбайн
depositphotos.com

Вчора вночі на Кіровоградщині виникло загоряння сільгосптехніки — трьох тракторів, комбайна і обприскувача. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Кіровоградській обл.

Зазначається, що 1 червня о 2:06 надійшло повідомлення про те, що на території фермерського господарства сталася пожежа в с. Братське Петровської територіальної громади Олександрійського р-ну. Серед знищеного майна — трактори МТЗ-82, МТЗ-892, DEUTZ-FAHR-720, а також комбайн DEUTZ-FAHR – 6095 і оприскувач

«О 3:34 рятувальники локалізували пожежу та о 3:57 — ліквідували. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки рятувальників селища Петрове», — йдеться у повідомленні.

За попередньою версією поліції причина пожежі — підпал. Кримінальне провадження порушено за підозрою в скоєнні злочину за статтею 194 КК — пошкодження майна шляхом підпалу.

«На місці події працює слідчо-оперативна група. Подія сталася вночі і до ранку пожежники рятували техніку. А зараз працює оперативна група. Відпрацьовуємо територію, спілкуємося з постраждалими і можливими очевидцями події», — прокоментував ситуацію начальник Олександрійського районного відділу поліції Володимир Хвостов.

Читати також: Фермерам перед жнивами нагадали про дотримання правил протипожежних заходів

Виконано за допомогою Disqus