У Києві BEDNAR представив бестселер — дискатор SWIFTERDISС

11 червня 2021 78 0
У Києві BEDNAR представив бестселер — дискатор SWIFTERDISС
traktorist.ua

В рамках 33-ї Міжнародної виставки «АГРО-2021» у Києві компанія BEDNAR на стенді АМАКО презентувала власний бестселер — BEDNAR SWIFTERDISС XO6000F. Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Цьогоріч ми показуємо саме дискатор, адже він — одне з перших ґрунтообробних знарядь, яке піде у поле за комбайном. Сьогодні ще активно працюють наші міжрядні культиватори Row-Master, наступними ж підуть в роботу саме дискатори. BEDNAR SWIFTERDISС XO6000F оснащений подрібнюючим котком Trash Cutter, передніми опорними колесами, агресивними дисками, бічними заслонами, важкими котками та інтегрованою транспортною віссю. Завдяки особливостям комплектації наші дискатори забезпечують високоякісний та економічний обробіток», — розповів Михайло Кришко, комерційний директор BEDNAR в Україні.

За йог словами, завдяки своїм характеристикам ряд клієнтів вважають даний агрегат прямим конкурентом навіть важких борін, через можливість працювати на велику глибину.

Михайло Кришко зазначив, що BEDNAR SWIFTERDISС XO6000F це багатофункціональний агрегат, який можна використовувати як передпосівний агрегат, стерньовий лущильник та як дискову борону для основного обробітку на глибину до 14 см. Загалом агрегат на різних польових роботах може експлуатуватися до 5-ти місяців у році.

«Цього року ми продали моделі від 3-х до 12-ти м. Фермери купують 3-метрові версії. Середні господарства купують переважно моделі із шириною захвату 5 м, 6 м, великі ж господарства віддають перевагу 8-ми, 10-ти та 12-ти метровим агрегатам. Загалом, ми очікуємо збільшення продажів у цьому році у 2-3 рази», — відзначив комерційний директор. 

У залежності від рельєфу поля та важкості ґрунтів, BEDNAR SWIFTERDISС XO агрегатується з тракторами від 210 к.с., проте оптимальну роботу забезпечить трактор від 250 к.с.

Читати також: На Харківщині випробували в роботі сівалку BEDNAR EFECTA CE12000


 

Виконано за допомогою Disqus