Väderstad запропонував різні види висівних сошників для сівалки Rapid

14 червня 2021 59 0
Väderstad запропонував різні види висівних сошників для сівалки Rapid
Väderstad

Компанія Väderstad запропонувала два види висівних сошників для сівалки Rapid з довгими й короткими пазами та різними значеннями ширини. Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу Väderstad.

Зазначається, що запропоновані сошники забезпечують якісний висів завдяки гарному приляганню до дисків, а твердосплавний матеріал із карбіду та вольфраму збільшує експлуатаційний строк, зменшуючи витрати на техобслуговування.

«Сошники з короткими пазами підвищують точність висіву насіння, що дуже важливо за сухих умов під час весняної сівби. У важких умовах і за високої вологості короткі пази більш чутливі до забруднення, тому рекомендуємо використовувати сошники з довгими пазами. Пази завширшки 16 мм демонструють добрі результати під час роботи з більшістю культур. У разі висіву насіння великого розміру, наприклад бобів, доцільніше використовувати 19-міліметрові пази, для зменшення ризику засмічення», — розповіли у пресслужбі.

Нагадаємо, Väderstad запропонував спеціальні диски TrueCut діаметром 470 мм, 510 мм або 610 мм для своїх культиваторів Carrier та TopDown.

Виконано за допомогою Disqus