Оголошено конкурс на посаду голови Держпродспоживслужби

25 червня 2021 124 0
Оголошено конкурс на посаду голови Держпродспоживслужби
Kurkul.com

Кабінет Міністрів України оголосив конкурс на посаду голови Державної служби безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. Про це свідчить розпорядження від 23 червня 2021 р. №676-р, інформує Latifundist.com.

«Відповідно до частини другої статті 23 Закону України «Про державну службу» оголосити з 24 червня 2021 р. конкурс на зайняття посади голови Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів з визначенням умов проведення конкурсу згідно з додатком», — йдеться в документі.

Як дізнався Latifundist.com від джерела з оточення голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької, її призначали на посаду за контрактом на пів року. Зараз же співбесіду буде проводити не міністр, а Національне агентство України з питань державної служби. Або ж це буде політичне рішення.

«Під час карантину було змінено процедуру, тобто люди заходили по так званому спрощеному конкурсі. Тобто екс-міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Ігор Петрашко провів співбесіду, за результатами якої прийняв рішення, хто керуватиме Держпродспоживслужбою. Таку процедуру просували у багатьох міністерствах, і зараз депутати її заблокували. І всіх, кого призначили по цій процедурі — зараз перезавантажують. Коли це придумали — все чітко розуміли, що це призначення не на довгострокову перспективу», — розповіло джерело.

Читайте також: Йорданія скасувала обмеження щодо ввезення продуктів птахівництва з України

Виконано за допомогою Disqus