На українському ринку з’явився новий комбайн John Deere серії X9

6 липня 2021 7523 0
На українському ринку з’явився новий комбайн John Deere серії X9
Агросем

Новинку, яка надійшла цьогоріч на український ринок — комбайн серії X9 від John Deere презентувала компанія «Агросем». Повідомляє Traktorist.ua.

«Комбайн X9 1000 — новинка в модельному ряді John Deere. Він дозволяє досягти гранично високих показників при збиранні пшениці — 100 т/год, а втрата зерна становить менш як 1%. Навіть коли польові умови змінюються, комбайн X9 може автоматично проводити коригування, що дозволяє йому постійно працювати з максимальною продуктивністю», — повідомили в компанії.

Згідно з інформацією, висока продуктивність забезпечується за рахунок найширшого на ринку пропускного тракту, двороторної системи обмолоту, сепарації та найбільшій зерноочистці, які в комплексі дозволяють збільшити пропускну здатність.

Рослинна маса надходить з похилої камери і рівномірно подається прискорювачем подачі шевронного типу у здвоєний роторний сепаратор X-Series Dual Separator (XDS). Рослинна маса в них обробляється в дев'ять обертів, що знижує втрати і забезпечує високу ефективність.

Окрім цього, комбайн X9 має такі переваги:

  • 3,51-метрові ротори сепаратора XDS;
  • систему очищення Dyna-Flo XL площею 7 м² (на 36% більше порівняно до S-серії);
  • ефективність очищення на 45% більша, ніж в S-серії завдяки новому вентилятору.

Комбайни X-серії відрізняються економічністю (здатні працювати до 14 годин без дозаправки завдяки новому 13,6 л шестициліндровому дизельному двигуну John Deere PowerTech потужністю 700 к.с.). 

Завдяки трансмісії ProDrive XL крутний момент збільшений на 30% порівняно до ProDrive. Вона забезпечує швидкість до 40 км/год, а також регулювання частоти обертання двигуна до 1700 об/хв. Об’єм зернового бункера моделі X9 1000 до 16,2 тис. л, швидкість розвантаження до 186 л/с.

Нова стрічкова жатка забезпечує максимальну пропускну здатність при збиранні дрібнонасінних культур. Лівий і правий відділи жатки можуть незалежно переміщатися вгору та вниз до 1 м або на 50 см вниз і на 50 см вгору.

Читайте також: Horsch вперше в Україні презентував роботизовану самохідну сівалку

Шарнірна рама дозволяє копіювати рельєф ґрунту при максимальній ширині захвату, забезпечуючи чистий і рівномірний по висоті зріз. 

Кабіна оснащена рядом нових функцій: підігрівом, системою вентиляції, масажером, вбудованим в сидіння. Є повний пакет інноваційних опційних технологій AutoMaintain, Active Terrain Adjustment і Active Yield.

Комбайни X-серії доступні в двох модифікаціях — колісній та гусеничній. Габаритна ширина в транспортному положенні не перевищує 3,5 м.

Виконано за допомогою Disqus