В Massey Ferguson випустили нову серію телескопічних навантажувачів

15 липня 2021 218 0
В Massey Ferguson випустили нову серію телескопічних навантажувачів

Компанія Massey Ferguson оголосила про випуск чотирьох моделей нової серії телескопічних навантажувачів MF TH, що відзначаються підвищеною комфортністю, зручністю роботи та продуктивністю. Повідомляє Тraktorist.ua.

Модельний ряд серії містить 4 нові моделі: одна напівкомпактна та три стандартні машини, що обладнанні вдосконаленими чотирициліндровими двигунами Tier 3.

Найменша машина серії, напівкомпактний телескопічний навантажувач MF TH 6030 має двигун потужністю 100 к.с., висота підйому — 6 м, вантажопідйомність — 3 т. Найбільша машина лінійки MF TH.8043 обладнана двигуном потужністю 130 к.с., який забезпечує максимальну вантажопідйомність машини до 4300 кг, висоту підйому 7,5 м та може бути оснащена ковшем місткістю 3500 л.

«Телескопічні навантажувачі MF TH вже зарекомендували себе завдяки своїм відмінним характеристикам, продуктивності й оглядовості. У цих нових моделях представлені найцікавіші розробки за 10 років виробництва MF TH. Це не просто модернізація — це прорив», — розповів керуючий директор Massey Ferguson по Європі і Близькому Сходу Тьєррі Лотте

Серед головних особливостей нової лінійки телескопічних навантажувачів нова кабіна, що відрізняється більш округлою та асиметричною структурою, пневматичною підвіскою, сидіннями з підігрівом та новими дзеркалами, що збільшують оглядовість для оператора.

Читайте також: Väderstad запровадив акцію на придбання штригельної борони до культиватора Carrier

 

Виконано за допомогою Disqus