МЗС допомогло українській компанії знайти ринок збуту в Малайзії

27 липня 2021 63 0
МЗС допомогло українській компанії знайти ринок збуту в Малайзії
Depositphotos

Міністерство закордонних справ України допомогло українській компанії Family Garden укласти контракт на постачання 5 т органічної лохини на ринок Малайзії. Повідомила пресслужба МЗС України.

Після звернення до міністерства, компанія була включена до Ради експортерів та інвесторів при МЗС. Українські дипломатичні місії отримали запит на пошук партнерів. За місяць компанія почала тісно працювати з дипломатами посольства України в Малайзії.

«Дипломати допомогли з усім: від аналізу ринку до перевірки доброчесності потенційних партнерів. У квітні 2021 р. організували онлайн-переговори з потенційними покупцями, і невдовзі компанія підписала контракт на постачання перших 5 т ягід», —  розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Міністр повідомив, що перші дві партії у понад тонну органічної лохини вже прибули до Малайзії, і до вересня вони відправлятимуться щотижня. 

«Експорт робить Україну економічно сильнішою, а українців заможнішими. Тому МЗС постійно створює нові можливості для експортерів, зокрема і малого та середнього бізнесу», — зазначив Дмитро Кулеба. 

Читайте також: В Україні обвалились ціни на лохину

Виконано за допомогою Disqus