Українська агропродукція — найбезпечніша у світі — Павленко

29 січня 2016 90 0
Минулий рік став знаковим у питанні реорганізації Держветфітослужби
telegraf.com.uaМинулий рік став знаковим у питанні реорганізації Держветфітослужби

Минулий рік став знаковим у питанні реорганізації Держветфітослужби, про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

«Нам вдалося отримати розуміння Дорожньої карти розвитку Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Зокрема, розпочато активну роботу над вирішенням першочергових організаційних питань, пов’язаних із запуском нового органу влади та формування його підрозділів», — зазначив посадовець.

Завдяки спільній діяльності міністерства та Держветфітослужби вдалося досягти значних успіхів у реалізації вітчизняної продукції на світових ринках, у першу чергу — завдяки її якості, повідомляє Олексій Павленко.

«Українська продукція — найбезпечніша продукція у світі, вона визнана більшістю країн. Завдяки високим стандартам перевірки якості нам вдалося пройти європейську сертифікацію. Зокрема, дозвіл на експорт отримали виробники молочної продукції та насіння», — додав посадовець.

Також він наголосив, що завдяки високій якості продукції сьогодні для нас відкрилися нові ринки. ЄС, Китай, Саудівської Аравії, Єгипет високо оцінили нашу систему харчової безпеки.

«Зараз очікуємо на відкриття Зони вільної торгівлі з Туреччиною та Ізраїлем. Ми і надалі будемо підтримувати якість продукції на належному рівні», — підсумував Олексій Павленко.

Виконано за допомогою Disqus