Чекайте команду Kurkul.com у своєму селі

Увага, новий проект: За добробут на селі відповідають Куркулі! :)

Сільський ревізор 26 січня 2016 968 0

Усім відомо, що місія фермера — не лише якісний обробіток землі та ведення господарства, часто він іще й «соціальний спонсор» на селі, який ремонтує дороги, фінансує ремонти в школах та дитсадках, надає грошову допомогу не лише своїм працівникам, але й усім, хто до нього звертається.

Kurkul.com спільно зі своїми колегами запускає масштабний проект «Сільський ревізор», мета якого – показати як аграрії піклуються про села, в яких працюють.

Про те, як підтримують «соціалку» холдинги можна буде прочитати на Latifundist.com, як селу допомагає держава та чим займається місцева влада — на AgroPolit.com та що про все це думають самі селяни — у газеті «Рідне село».

Про соціальну політику, яку ведуть фермери, ви зможете прочитати у нашій спецтемі.

Уже два тижні ми сидимо на валізах, чекаючи на виїзд до с. Гоголево (Полтавська область), але через карантин та замети на дорогах наш вояж відтермінувався :( Проте, чекати лишилося зовсім недовго!

Наші журналісти розробили ефективну модель дослідження села: командою ми виїжджатимемо на увесь день в населений пункт, де працює фермер, оцінюватимемо соціальну інфраструктуру, стан школи, садочка, спортивних майданчиків, лікарень та доріг, спілкуватимемося з працівниками цих закладів. Дивитися будемо дуууже прискіпливо: спіймаємо пацюка в шкільній їдальні, чи знайдемо тріщину в стінах сільського клубу:)

Поїздки будуть повторюватися з періодичністю раз у місяць.

Таким чином ми матимемо змогу дослідити як село розвивається разом з фермерським господарством або ж підштовхути не надто активних куркулів до активнішої соціальної підтримки своєї громади.

Готові показати нам зразкову інфраструктуру свого села? Ви берете участь в кооперативному русі та хочете поділитись досвідом? Працюєте на фермера та знаєте, що він – соціально відповідальний і полегшує життя простих селян? Запрошуйте команду журналістів-куркулів в своє село та виборюйте можливість отримати першість від «Сільського ревізора».

Готуйтеся нас зустрічати!

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою