В Україні подорожчала пшениця — огляд за 6 серпня від Zernotorg.ua

6 серпня 2021 16747 0
В Україні подорожчала пшениця — огляд за 6 серпня від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

Наприкінці тижня ціна вітчизняної пшениці 2 класу зросла в Миколаївському порту на 102 грн/т, а в портах Одеської обл. — на 94 грн/т. Також подорожчала фуражна пшениця і тепер її ціна складає в Миколаївському порту — 6 666 грн/т та в портах Одеської обл. — 6 690 грн/т.

А от вартість кукурудзи в Миколаївському порту залишається стабільною на рівні — 6 825 грн/т. Така ж ситуація з ціною соняшнику в портах Одеської обл., яка вкотре тримається на рівні 15 000 грн/т.

Нагадаємо, експерти прогнозують зростання цін на ринку фуражних зернових

Підвищувальний тренд на зовнішньому ринку, а також обмежена кількість пропозицій зернових на внутрішньому, сприятимуть зростанню цін на фуражну пшеницю та ячмінь.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus