Українським аграріям презентували лінійку гібридів озимої пшениці та ріпаку селекції DSV

11 серпня 2021 268 0
Українським аграріям презентували лінійку гібридів озимої пшениці та ріпаку селекції DSV
Kurkul.com

Компанії «ДСВ-Україна» та «Ерідон» провели серію заходів по всій Україні, де презентували оновлену лінійку гібридів озимої пшениці і ріпаку та технології вирощування спрямовані на максимальне розкриття генетичного матеріалу культур. Про це йдеться в матеріалі «Гібриди селекції DSV: синергія з Ерідон і парад новинок» на Latifundist.com.

В новому сезоні DSV розширила свою лінійку Clearfield в Україні. Новинка — перспективний гібрид Симплекс КЛ, який зможе допомогти українським аграріям подолати проблему пізніх заморозків, завдяки сповільненому розвитку головного стебла. При цьому новий гібрид потужно розвивається восени, а навесні активно нарощує листову масу, і має підвищену стійкість до широкого спектра хвороб.

В Україні продукти компанії щорічно висіваються приблизно на 30 тис. ділянок: в Черкаській, Херсонській та Вінницькій обл. На всіх цих полігонах «Ерідон» і «ДСВ-Україна» спільно вирощують насіння. Крім того, випробування проводяться і в інших регіонах. Зокрема, в Дніпропетровській обл. на полях господарств-партнерів. Також «Ерідон» є офіційним дистриб'ютором насіння DSV в Україні.

«З німецькою компанією DSV ми плідно співпрацюємо багато років. І це цілком закономірно. DSV — одна з найбільших в Європі селекційних компаній і виробників насіння, лідер як на європейському, так і на українському ринку. А «Ерідон» — один з найбільших дистриб'юторів ЗЗР та насіння в Україні з потужною інфраструктурою», — розповів заступник керівника відділу насіння компанії «Ерідон» Олексій Желєзніков.

Читайте також: Українські селекціонери працюють над сортом ячменю для діабетиків

 

 

Виконано за допомогою Disqus