Українським аграріям продемонструють селекційні новинки сої, кукурудзи та соняшнику

17 серпня 2021 117 0
Українським аграріям продемонструють селекційні новинки сої, кукурудзи та соняшнику

Компанія «ЗААТБАУ ПРОБСТДОРФЕР УКРАЇНА» на Битві Агротитанів на Хмельниччині продемонструє аграріям новинки селекції сої, кукурудзи та соняшнику. Повідомляє Кurkul.com.

Компанія вже понад 71 рік працює на максимальне та безкомпромісне забезпечення запитів агровиробників. За це час створено понад 350 сортів та близько 30 культур. Якість насіння, вирізняється чистотою, адаптивністю до умов вирощування та високим потенціалом  продуктивності.

«Соя — є однією зі стратегічних культур компанії. Тому під час заходу  на демо полігоні, створеного на базі господарства «Перлина Поділлля», можна ознайомитися з новими сортами культури. До прикладу, ультраранні сорти Амбелла (80-83 дні) та Адесса (85 днів), чудово підійдуть для пожнивних посівів, що є досить популярний нині трендом. Середньостиглі сорти — Атакама, Ангеліка і Акардія відзначаються  чудовою продуктивністю, високим вмістом білку та олії в зерні», — повідомили в компанії. 

Що стосується кукурудзи, то з огляду на зміни клімату, селекціонери особливу увагу надають створенню гібридів з раннім дозріванням. Це дозволяє мінімізувати вплив засухи і не втратити урожайність культури. На демо полі, зокрема, демонструватимуть новинки минулого та позаминулого років з поліпшеною стійкістю до посухи та стресів, які SAATBAU PROBSTDORFER маркує під брендом KLIMAFIT: Амелло, Касандро, Альбірео та Філмено

Також агровиробникам продемонструють селекцію соняшнику SAATBAU PROBSTDORFER. Це доволі нова сфера досліджень для компанії, проте вже минулого року було зареєстровано продуктивні сучасні гібриди для технології Експрес. Наприклад,  високоврожайний сульфо-гібрид Хелесан має шанси стати сучасним лідером соняшникових ланів. Також на демо полігоні представлені вже відомі на ринку гібриди для технології Clearfield Plus як Карелла КЛП, Меліта ЦЛП.

Тому компанія запрошує всіх охочий ознайомитися з новинками від SAATBAU PROBSTDORFER на Битві Титанів на Хмельниччині, яке відбудеться в господарстві «Перлина Поділля», Білогірський р-н, Хмельницька обл.

Читайте також: Посівами сої та соняшника активно ширяться шкідники

Виконано за допомогою Disqus