Компанія ADAMA пропонує унікальні суміші для фермерів

1 лютого 2016 87 0
ADAMA тісно співпрацює з фермерами
www.playcast.ruADAMA тісно співпрацює з фермерами

Компанія ADAMA тісно співпрацює з сільгоспвиробниками, агрономами, дистриб'юторами і широким землеробським співтовариством, шукаючи способи, як спростити життя фермерів і ведення сільського господарства у цілому, заявив президент і генеральний директор компанії Adama Agricultural Solution Хен Ліхтенштейн, повідомляє прес-служба компанії.

«Ми постійно ставимо під сумнів старі конвенційні методи землеробства, намагаючись рухати вперед сільське господарство за допомогою простих, практичних і новаторських рішень в області захисту рослин. Ми дуже економна компанія, і широко співпрацюємо з усіма», — зазначив він.

Головна цінність компанії, за його словами, — гасло «Зробіть це!» Тобто «проведіть свої ідеї у життя, з'єднайте між собою різні речі, і зробіть свою ідею реальністю». Виконавчий рівень компанії дуже високий, і саме це, на думку президента, дає їй конкурентну перевагу.

«Вирішальне значення у цьому сенсі має також наш орієнтований на фермера підхід. Ми підтримуємо дуже тісний зв'язок з кінцевими споживачами. Коли ми виходимо на нові ринки, ми намагаємося якомога більше дізнатися про наших клієнтів. Цей підхід ми застосовуємо у глобальному масштабі. Спочатку ми вивчаємо потреби наших клієнтів, а потім повертаємося у лабораторії і придумуємо нові ідеї, щоб задовольнити їхні потреби», — повідомив Хен Ліхтенштейн.

У цьому, зокрема, полягає ключ до успіху в Індії, сказав президент, де продавці компанії відправляються у поля, щоб поговорити з фермерами і запропонувати їм рішення, відповідні до їхніх потреб. Це і є ключ до успіху на кожному ринку.

«Вступаючи у діалог з нашими клієнтами, ми можемо знаходити унікальні рішення, спеціально пристосовані для задоволення їхніх потреб. Зокрема, ми пропонуємо їм унікальні суміші і формули. Перш ніж думати про нашу продукцію, ми думаємо про те, чого потребують наші клієнти. Це дає нам можливість завойовувати серця і розум наших клієнтів», — поділився він.

Виконано за допомогою Disqus