ADAMA йде на китайський ринок

2 лютого 2016 36 0
ADAMA зібралась підкорити китайський ринок добрив
forex-investor.netADAMA зібралась підкорити китайський ринок добрив

Компанія ADAMA планує злиття з китайською компанією для виходу на ринок КНР. Про це в інтерв’ю порталу theworldfolio.com повідомив президент і генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн.

«Ми планували здійснити первинне розміщення акцій у США ще в минулому році, проте ми зрозуміли, що шлях до Китаю не обов'язково пролягає через Нью-Йорк. З цією думкою ми вирішили змінити курс, і на даний момент перебуваємо в процесі злиття нашого бізнесу з китайською публічною компанією Sanonda, яка теж спеціалізується на виробництві засобів захисту рослин і, у свою чергу, входить до складу одного з наших акціонерів — групи ChemChina», — повідомив він.

Ліхтенштейн вважає, що шляхом злиття з Sanonda ADAMA стане компанією, акції якої публічно торгуються на китайському фондовому ринку, як у китайській валюті, так і в гонконгських доларах, що саме по собі дуже унікально. Той факт, що акції компанії відкрито торгуватимуться на пожвавленому і ліквідному китайському фондовому ринку, повинен надати ADAMA багато переваг у майбутньому.

«Перед нами відкривається прекрасна можливість увійти в цей величезний ринок, і в кінцевому підсумку зайняти на ньому лідерські позиції. Ми прагнемо завоювати перше місце на цьому ринку, що може вивести нас на позицію світового лідера протягом наступних 10-15 років», — підсумував президент компанії.

Виконано за допомогою Disqus