Елеватори G.R. Agro прийняли на 62% більше зернових ніж торік

26 серпня 2021 90 0
Елеватори G.R. Agro прийняли на 62% більше зернових ніж торік

Елеватори компанії «G.R. Agro» перевищили показники минулого маркетингового року 2020/2021 в 121 тис. т на 62 %. Повідомляє Kurkul.com.

«У загальному обсязі заготовлених партій озимих і ярих зернових на підприємствах частка пшениці становить — 60%, ячменю — 33%, ріпаку та гороху — 7%», — розповіли в компанії. 

Серед регіонів лідерами за показниками валового збору зерна є Дніпропетровщина (3,36 млн т) та Запоріжжя (3,22 млн т), що є прямим фактором зростання темпів заготівлі в цьому сезоні. Відповідно елеватори компанії «G.R. Agro» в Запорізькій і Дніпропетровській обл. заготовили вже майже 200 тис. т зернових культур нового врожаю.

«Ми провели велику підготовчу роботу перед початком сезону. Познайомилися з аграріями, які працюють в цьому регіоні. Розповіли їм про наші програми лояльності, зокрема, «Безкоштовне зберігання для сільгоспвиробників», та про механізми співпраці. Це дало позитивні результати», — розповів операційний директор компанії Артем Ремпен.

Також, елеватори ГК G.R. Agro готові до прийому на зберігання соняшнику і кукурудзи нового врожаю. Програма «Безкоштовне зберігання для сільгоспвиробників» діє для поклажодавців даних культур в сезоні 2021/2022.

Читайте також: Відсутність локомотивів не зупинила прийом зернових на елеваторах G.R.Agrо

Виконано за допомогою Disqus