На Херсонщині затримали чоловіка, який завдав фермеру втрат на понад 150 тисяч грн

27 серпня 2021 318 0
На Херсонщині затримали чоловіка, який завдав фермеру втрат на понад 150 тисяч грн
Depositphotos

На Херсонщині  затримали чоловіка, який кинув на територію складських приміщень власника фермерського господарства гранату і салютні установки, в результаті чого відбулось займання будівель. Про це повідомили в Нацполіції Херсонської обл.

Потерпілий фермер оцінив матеріальні збитки у понад 150 тис. грн. Також стало відомо, що за кілька днів до цього невідомий пошкодив автомобіль заявника вартістю $50 тис.

«Одразу після підпалу складів зловмисник намагався втекти на електросамокаті за межі міста, де на виїзді зі Скадовська він сховав автомобіль. Правоохоронці заблокували йому шлях і затримали. Зловмисник був озброєний та одягнений у бронежилет. Під час втечі від переслідування, він викинув револьвер. А в автомобілі, яким пересувався чоловік, оперативники вилучили гранату», — розповіли в нацполіції. 

Зловмисником виявився 49-річний житель Києва, раніше судимий за майнові злочини. Нині правоохоронці встановлюють мотиви скоєння ним злочину, а також перевіряють на причетність до подібних підпалів майна громадян на території області. Якщо вину чоловіка доведуть, йому світить до 10 років ув'язнення.

Читайте також: Активісти закликають розслідувати рейдерський напад на фермера з Одещини

 

Виконано за допомогою Disqus